Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Loc de joaca demolat

Un loc de joacă dotat cu echipamente moderne va dispărea, iar spațiul pe care se află va fi reamenajat, a anunțat primarul Bistriței.

Ioan Turc a spus că a găsit această soluție ca să „compenseze” locurile de parcare ce vor dispărea odată ce vor începe lucrările pe Bulevardul Decebal unde mulți șoferi își lasă mașinile lângă bordură.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Din păcate, nu s-au gândit deloc la soluții tehnice de compensare a locurilor de parcare care se pierd. Numărul parcărilor amenajate – vreo 3000 – vor fi eliminate, dar pe mine mă interesează toate locurile de la bordură. Numărul este uriaș, de aceea facem eforturi uriașe pentru compensarea locurilor de parcare care se vor pierde. Am fost în teren de mai multe ori, stăm cu hărțile pe masă și ne orientăm după cifrele din trafic. Cred că vom începe prin realizarea unei parcări pe strada Crinilor. E vorba despre un perimetru limitrof Bulevardului Decebal, unde nu vom mai avea locuri de parcare la bordură. Intenționez să relocăm locul de joacă din spatele blocurilor cu 10 etaje, vom amenaja un loc frumos de joacă – mult peste ce există acum – în zona liberă dintre cele două blocuri, se va vedea inclusiv din stradă acest loc de joacă, iar pe perimetrul actualului loc de joacă vom construi o parcare cât mai generoasă. Despre soluția tehnică vom discuta cu specialiștii. Va fi o parcare etajată. Nu ne mai ajung soluțiile simple și ieftine”, a spus Turc.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Ce spune Cimpeanu despre gradinita ?

observator

Elevii nu vor da teze nici în acest semestru

observator

Controale la sectiile ATI din toată tara

observator