Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Cum va fi vremea ?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de ploi moderate cantitativ, instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului, valabilă de joi 1 aprilie, ora 21.00, până vineri 2 aprilie, ora 21.00.

În intervalul menționat, vor fi ploi mai ales sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice, în noaptea de joi spre vineri (1/2 aprilie) și în prima parte a zilei de vineri (2 aprilie) în Maramureș, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Banat și în Moldova, iar în cursul după-amiezii zilei de vineri (2 aprilie), în special în regiunile sud-estice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…25 l/mp, favorizând topirea parțială a stratului de zăpadă din zona montană. Izolat se va semnala grindină.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, mai ales în cursul zilei de vineri (2 aprilie), local și temporar, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali, cu peste 70…80 km/h.

Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece la sfârșitul săptămânii în cea mai mare parte a țării și, temporar, vor mai fi precipitații – ploi în zonele joase de relief și mai ales ninsori în zonele montane și submontane.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

14 km de drum vor fi reabilitati

observator

Perchezitii la mafia drogurilor

observator

Se anunța scumpiri. Ce spun specialistii ?

observator