Observator Transilvan
Mures

5 tineri reținuți 24 de ore pentru furt calificat!

La data de 17 mai, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, din municipiul Târgu Mureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că la aceeași dată, cei în cauză s-ar fi deplasat cu un vehicul cu tracțiune animală în zona unui depozit de deșeuri menajere din Târgu Mureș, de unde ar fi sustras plasă de gard și aproximativ 100 de stâlpi metalici.  

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În baza probatoriului administrat, la data de 18 mai a.c., cei cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cinci tineri, din județul Mureș, au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din cadrulPoliției municipiului Târgu Mureș, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Circulație blocată pe strada Budiului

observator

O eleva din Satu Mare pune punctul pe „i”. Ce spune Andy Varga despre examene ?

observator

E perioada examenelor

observator