Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Unde se face dezinsectie ?

Pe domeniul public și în incinta acelor blocuri administrate de asociații de proprietari care au contract cu Primăria Bistrița, municipalitatea a făcut și face dezinsecție permanentă, însă de multe ori aceasta s-a dovedit a fi fără efect fiindcă a plouat zilnic în ultima perioadă.

Am avut o primăvară capricioasă cu foarte multă ploaie, iar până acum și o vară capricioasă cu foarte multă ploaie. E de la sine înțeles că, în aceste condiții, avem și o invazie de insecte. Se face dezinsecție în permanență, dar sunt absolut de acord că, spre deosebire de anii trecuți, e nevoie de mai mult chiar dacă asta presupune și mai multe resurse”, a spus primarul IoanTurc, răspunzând unei interpelări a consilierului PSD dr. Radu Elisei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În discuție a intervenit și viceprimarul Sorin Hangan care are în subordine Direcția de Servicii Publice și care a adăugat că poate pune la dispoziția celor interesați atât programul de dezinsecție, cât și fotografii din teren întrucât a cerut angajaților DSP să facă poze ca să înlăture suspiciunea că nu se face nimic în acest sens.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Sedinta la Consiliul Local. Vezi ordinea de zi

observator

Tragedie ! Un copil de 5 ani a murit într-un accident !

observator

Incepe vaccinarea fără programare în toate centrele din țara

observator