Observator Transilvan
Alte stiri Life

O romanca sefa la Avon. Cine este aceasta

Incepând din această lună, Angela Cretu a fost numita în funcţia de director general (CEO) al brandului Avon. Anunţul a fost făcut vineri de grupul brazilian Natura &Co, deţinător al brandurilor The Body Shop şi Aesop, care a preluat brandul Avon de anul acesta, pentru 2 miliarde de dolari.

Angela Creţu are 45 de ani şi a fost numită CEO al Avon, responsabil pentru afacerea din afara Americii Latine şi pentru supravegherea mărcii Avon la nivel global. Românca are o experienţă de 20 de ani în cadrul companiei, în diverse funcţii de conducere, cel mai recent în calitate de vicepreşedinte al grupului şi CEO pe Europa Centrală, responsabil pentru 18 ţări. Anterior, a condus clusterele din Europa de Est şi Africa / Orientul Mijlociu.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Pe lângă abilităţile sale de management recunoscute, perspectiva internaţională şi experienţa din industrie, ea a fost profund implicată în demersul Avon pentru emanciparea economică a femeilor”, au precizat reprezentanţii grupului Natura.

Creţu a studiat la Facultatea de Cibernetică, la ASE Bucureşti, în perioada 1992-1997, iar apoi a făcut studii postuniversitare la London Business School (2006-2007). În timpul facultăţii, în România a lucrat în vânzări la diverse firme de bunuri de larg consum.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Bistrita e plina de flori

observator

Cum va fi vremea de Craciun

observator

Se elimină portul măștii în exterior

observator