Amestecul acesta de plante a ajutat foarte multi oameni sa vindece de diferite afectiuni virale, bacteriene, parazitare si fungice, ajutand la o mai buna circulatie a sangelui si la purificarea acestuia.
Secretul acestui antibiotic se afla in combinatia puternica a mai multor produse naturale si ingrediente proaspete.
Iată reteta:
700 ml otet din cidru de mere
¼ cana de usturoi tocat marunt
¼ cana de ceapa tocata marunt
2-3 ardei foarte iuți tocati marunt
¼ cana de ghimbir dat pe razatoarea mica
2 linguri de hrean ras.
Toate ingredientele taiate marunt se adauga intr-un borca mare de sticla. Peste ele se va adauga otetul din cidru de mere, se inchide si apoi se agita foarte bine.
La final, borcanul trebuie depozitat intr-un loc intunecat si racoros intre 2 si 4 saptamani si in fiecare zi trebuie sa-l agitati foarte bine pentru ca plantele sa se macereze. Dupa primele 2 sau 4 saptamani trebuie sa strecurati lichidul cu ajutorul unui tifon. Tinctura astfel obtinuta se pastreaza in sticlute de culoare inchise la loc racoros si ferit de lumina soarelui.