Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Cluj

Mănăstirea Strâmba și-a sărbătorit hramul în prezența IPS Andrei (FOTO)

IPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat, sâmbătă, în mijlocul obștii monahale de la Mănăstirea Strâmba, cu ocazia hramului Sfântului Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei, făcătorul de minuni. În biserica mănăstirii, IPS Mitropolit Andrei a oficiat Sfânta Liturghie, fiind înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Din sobor au făcut parte consilierul eparhial pe probleme de misiune și protocol, arhidiaconul Claudiu Grama, protopopul de Bistrița, preotul Alexandru Vidican, starețul Mănăstirii Nicula, arhimandritul Nicolae Moldovan, duhovnicul Mănăstirii Strâmba, protosinghelul Paisie Pașcu, precum și alți preoți invitați.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

După citirea pericopei evanghelice, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a rostit un cuvânt de învățătură intitulat „Văd masa bogatului în mijlocul iadului”. Ierarhul a vorbit despre faptele de milostenie ale Sfântului Spiridon. Totodată, a recitat și câteva versuri de colinde care-i îndeamnă pe credincioși ca în această perioadă să nu uite de cei nevoiași.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Lamborghini avariat într-un accident

observator

Zece noi localități din județul Cluj vor fi racordate la rețeaua de apă

observator

O masina s-a izbit de un gard ! O familie la Urgente !

observator