Observator Transilvan
Alba

Luni, 11 aprilie, în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, a observat în parcarea unui supermarket din municipiul Alba Iulia un bărbat care oferea spre vânzare diferite bunuri

Un bărbat care oferea spre vânzare o mașină de găurit și 7 flacoane cu parfum. Interpelat de jandarmi, vânzătorul nu a fost în măsură să prezinte actele de proveniență a mărfii și nici documentele de certificare a faptului că activitatea de comerț se desfășura în conformitate cu prevederile legale.

Drept urmare, jandarmii au ridicat bunurile în vederea confiscării și au întocmit acte procedurale pe care le-au înaintat poliției, în vederea continuării cercetărilor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

          Reamintim cetățenilor să nu încurajeze astfel de acte de comerț și să nu cumpere diverse produse oferite de comercianții ambulanți, deoarece, deși prețul poate fi atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, neputând fi folosită conform destinației sau putând provoca accidente grave.

https://www.amsieu.ro

Related posts

În aceste localitati se reduce vârsta de pensionare

observator

Accident cu 3 raniti

observator

E sezonul ploilor

observator